Transport gratuit la comenzile de peste 150 RON

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Top 9 beneficii ale unui zâmbet mai alb

BOFFO

Cum vă simțiți atunci când vi se cere să zâmbiți pentru aparatul de fotografiat? Vă este greu să vă priviți în oglindă în fiecare zi? Indiferent de problema avută, afecțiunile dentare vă pot face să vă sfiiți să zâmbiți pentru totdeauna. Iată de ce importanța dinților albi nu poate fi ignorată. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cele mai mari avantaje de a avea dinți albi și o sănătate orală excelentă.

1. O primă impresie excelentă

Prima impresie este totul, mai ales în lumea modernă în care oamenii iau decizii pripite pe baza unei întâlniri rapide sau a unei fotografii de profil. Cu dinți mai albi, vei fi mai înclinat să zâmbești mai mult, ceea ce ajută la crearea unei prime impresii excelente. Și, arătându-ți albii perlați îi va face pe oameni să te perceapă ca fiind mai de succes , mai inteligent și mai dorit din punct de vedere romantic. 29% dintre europeni spun că primul lucru pe care îl observă la cineva sunt dinții. Ca atare, un zâmbet mai alb vă va ajuta să construiți relații sociale, romantice și profesionale mai bune datorită primei impresii excelente pe care o faceți.

2. Oportunități mai bune de carieră

Datorită modului pozitiv în care un zâmbet mai strălucitor este perceput de ceilalți, o primă impresie excelentă în situațiile de interviu va contribui la creșterea perspectivelor de carieră. Așa cum am menționat mai sus, europenii îi percep pe cei cu un zâmbet sănătos ca fiind mai inteligenți și mai de succes. Această percepție va lucra cu siguranță în favoarea dvs. în timp ce încercați să îl fermecați pe intervievator. Pe lângă faptul că veți cuceri intervievatorii, zâmbetul dvs. mai alb va contribui, de asemenea, la sporirea perspectivelor de carieră în timpul oricărui lucru, de la prezentări la negocieri salariale.

3. Mai multă încredere în sine

Unul dintre principalele motive pentru care percepem cu toții un zâmbet alb și sănătos atât de favorabil este pentru că evocă încredere. Și asta de multe ori pentru că a avea dinți mai albi te face să vrei să îi arăți și să zâmbești mai mult. Acest tip de creștere instantanee a încrederii în sine se manifestă apoi în modul în care vă comportați și vă purtați. Ca urmare, veți începe să păreți mai încrezător și mai capabil în fața celorlalți, ceea ce, la rândul său, vă va crește și mai mult nivelul de încredere.

4. O înfățișare mai prietenoasă

Zâmbetul este văzut în toate culturile ca un simbol al conținutului emoțional pozitiv . Așadar, în timp ce persoanele încrezătoare pot părea uneori arogante, combinarea încrederii și a unui zâmbet radiant asigură faptul că oamenii te percep ca fiind cald și prietenos. Creșterea încrederii în sine vă va ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai puțin anxios în situațiile sociale. De fapt, zâmbetul eliberează endorfine care ajută la calmarea nervilor, așa că zâmbetul tău va ajuta de fapt să te relaxezi și pe tine. Ca urmare, veți părea și veți deveni mai deschis și mai ușor de abordat.

5. Mai atractiv

Un zâmbet mai alb este mai atractiv în sine. Și, cum dinții mai albi vă vor face să zâmbiți mai mult, acest lucru vă oferă o mulțime de ocazii de a-i etala. Zâmbind mai mult, veți părea, de asemenea, mai atractiv pentru potențialii prieteni și parteneri. Vă veți arăta ca fiind genul de persoană în preajma căreia oamenii se bucură să fie în preajmă și ca cineva care se bucură și de ei înșiși. O dantură mai strălucitoare este, de asemenea, un semn că aveți grijă de sănătatea și de aspectul dumneavoastră general, ceea ce ceilalți vor găsi cu siguranță atractiv.

6. O perspectivă mai pozitivă

Tot acest zâmbet nu schimbă doar modul în care te vede lumea, ci și modul în care tu vezi lumea. Faptul că ai dinții mai albi îți dă mai multe motive să zâmbești, dar, chiar dacă te prefaci, actul de a zâmbi îți îmbunătățește de fapt starea de spirit. Asta pentru că zâmbetul face ca creierul tău să elibereze endorfine și serotonină. Acești hormoni ameliorează stresul și te fac să te simți mai fericit , ajutându-te să găsești și mai multe motive să zâmbești!

7. Dă-le celorlalți un impuls de bună dispoziție

Nu doar tu beneficiezi de o creștere a stării de spirit atunci când îți arăți albii perlați într-un zâmbet radiant. În calitate de animale sociale, creierul nostru este programat să răspundă la un zâmbet prin returnarea acestuia, așa că se poate spune că zâmbetul este contagios . Dar, cea mai bună parte este că amândoi beneficiați de o eliberare de hormoni de bine. Câștigați amândoi!

8. Un zâmbet mai strălucitor îți fură lumina reflectoarelor

Funcționând ca un filtru Instagram în viața reală pentru fața ta, un zâmbet mai alb îți oferă o îmbunătățire instantanee a aspectului. Asta pentru că dinții mai albi fură lumina reflectoarelor, mutând accentul pe zâmbetul tău mai strălucitor. Dacă există alte zone ale feței dvs. de care sunteți nemulțumit, fie că este vorba de o erupție de acnee sau de linii fine și riduri, oamenii nu le vor observa, deoarece vor fi prea ocupați să se concentreze pe zâmbetul dvs.

9. Sănătate orală mai bună

Dinții mai albi sunt percepuți ca fiind mai sănătoși. Dar, a avea dinți mai albi duce adesea la o sănătate orală mai bună prin îmbunătățirea îngrijirii și igienei. Cei mai mulți oameni sunt atât de mulțumiți de dinții lor albi încât doresc să își păstreze zâmbetul mai strălucitor cât mai mult timp posibil. Ca urmare, încep să facă mai multe eforturi pentru a avea grijă de dinții lor, folosind ața dentară în mod regulat și periuțe de dinți care să nu afecteze smaltul . Această intensificare a îngrijirii zilnice este o veste bună pentru dinți și gingii, ceea ce înseamnă că dinții dvs. nu vor arăta doar mai sănătoși, ci vor fi și mai sănătoși.

Distribuie:

Lasă un răspuns


10% la prima comandă

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile și promoțiile noastre!!!
* Codul poate fi folosit o singură dată. Introduceți codul cuponului primit prin email la check out. Oferta nu se poate cumula cu alte promoții sau reduceri existente pe site.
    ABONARE
    Sunt de acord cu termenii și condițiile