Transport gratuit la comenzile de peste 150 RON

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Beneficiile utilizării unei periuțe de dinți din silicon

BOFFO

O persoană obișnuită se spală pe dinți de două ori pe zi, timp de două minute de fiecare dată. Asta înseamnă 4 minute de periaj într-o zi, sau 28 de minute într-o săptămână. Într-un an, petreceți peste 2 ore spălându-vă pe dinți!

O mulțime de oameni folosesc periuțe de dinți manuale, în timp ce alții au trecut la periuțele de dinți electrice. Periuțele de dinți electrice sunt din ce în ce mai populare, deoarece sunt mai eficiente în curățarea dinților decât cele manuale. Dar cum rămâne cu periuțele de dinți din silicon?

Sunt la fel de eficiente ca și periuțele de dinți electrice? Periuțele de dinți din silicon sunt concepute pentru a fi blânde cu dinții și gingiile dumneavoastră. Ele au peri moi care nu vă vor deteriora smalțul și nu vă vor irita gingiile.

Siliconul este, de asemenea, un material antibacterian, așa că ajută la menținerea curățeniei gurii tale.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la periuța de dinți obișnuită, este posibil să vă întrebați dacă o periuță de dinți din silicon este eficientă. Periuțele de dinți din silicon devin din ce în ce mai populare, dar funcționează cu adevărat? Haideți să aruncăm o privire.

Principalul beneficiu al folosirii unei periuțe de dinți din silicon este că sunt mult mai blânde cu dinții și gingiile tale. Acest lucru se datorează faptului că periile sunt mai moi decât cele tradiționale, astfel încât nu vă vor zgâria sau deteriora dinții. De asemenea, nu absorb bacteriile, așa cum fac periuțele de dinți obișnuite, astfel încât acestea rămân mai mult timp mai curate.

Un alt avantaj al periuțelor de dinți din silicon este că sunt mai confortabile de folosit. Designul ergonomic le face mai ușor de prins și de ținut, iar peri moi se simt foarte bine pe dinți și gingii. În plus, sunt mai puțin susceptibile de a provoca iritații ale gingiilor decât periuțele de dinți obișnuite.

Așadar, sunt periuțele de dinți din silicon eficiente? Da! Acestea oferă multe beneficii față de periuțele de dinți obișnuite și sunt o alegere excelentă pentru cei cu dinți sau gingii sensibile. În plus, periuțele de dinți din silicon au o durată de viață mai lungă decât cele din nailon, capătul fiind interschimbabil, ceea ce înseamnă că piesele nu sunt aruncate la fel de des ca și periuțele din nailon, ceea ce le face mai ecologice și mai prietenoase cu mediul. 

Distribuie:

Lasă un răspuns


10% la prima comandă

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile și promoțiile noastre!!!
* Codul poate fi folosit o singură dată. Introduceți codul cuponului primit prin email la check out. Oferta nu se poate cumula cu alte promoții sau reduceri existente pe site.
    ABONARE
    Sunt de acord cu termenii și condițiile