Transport gratuit la comenzile de peste 150 RON

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Diminuarea impactului asupra poluării al periuțelor de dinți din plastic

BOFFO

Pe măsură ce căutăm oportunități de a reduce deșeurile în viața noastră, unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe este rutina noastră zilnică. Una dintre aceste rutine este spălatul pe dinți, un lucru pe care majoritatea dintre noi îl facem cel puțin de două ori pe zi. Dar, în cadrul acestei practici zilnice există o oportunitate de a reduce deșeurile de plastic. Periuța de dinți din plastic are un efect semnificativ și de lungă durată asupra planetei noastre.

Aproximativ 1 miliard de periuțe de dinți din plastic sunt aruncate în fiecare an numai în Europa – aproximativ 3 periuțe de fiecare persoană. Aceste 1 miliard de periuțe de dinți din plastic se adună, în mod semnificativ, totalizând aproximativ 50 de milioane de kilograme de deșeuri de plastic care se adaugă la depozitele de deșeuri în fiecare an. Având în vedere că este nevoie de aproximativ 500 de ani pentru ca o periuță de dinți să se descompună, în momentul în care o singură periuță de dinți se va descompune, vor fi peste 500 de miliarde de periuțe de dinți care îi vor lua locul.

Deșeurile de plastic reprezintă însă doar o parte a problemei, existând, de asemenea, repercusiuni negative la fel de mari din procesul de producție și distribuție. Producția periilor de nailon de pe fiecare periuță de dinți determină producerea de oxid de azot, care este eliberat în atmosferă ca produs secundar; oxidul de azot este un gaz cu efect de seră de 310 ori mai puternic decât dioxidul de carbon. Dacă analizăm aceste aspecte, este clar că trebuie să renunțăm la materialele plastice de unică folosință și să găsim o soluție mai ecologică, pe termen lung.

O alternativă la periuțele de dinți cu perii din nailon

Schimbarea periuței de dinți cu perii din nailon cu periuța BOFFO cu capăt interschimbabil este o modalitate ușoară prin care fiecare dintre noi poate contribui la reducerea poluării cu plastic. Construite din materiale 100% reciclabile, BPA free, ECO friendy și cruelty free, periuțele de dinți BOFFO reduc impactul asupra mediului. În plus, atunci când vine vreme schimbării periuței de dinți, putem schimba doar capătul din silicon. Asfel ne arătăm atât iubirea pentru mediul înconjurător, cât și pentru bugetul nostru! 

Cum putem face o diferență?

Prin trecerea la periuțele de dinți BOFFO putem diminua considerabil amprenta ecologică pe parcursul vieții noastre. Nu numai că veți evita ca mai multe periuțe de dinți din plastic să ajungă la groapa de gunoi sau să sfârșească în ocean, dar veți da un exemplu mai bun pentru cei din jurul dumneavoastră. Din nefericire, găsirea unor periuțe de dinți ecologice, poate fi dificilă, deoarece majoritatea magazinelor au doar periuțe de dinți din plastic.

Acesta este motivul pentru care aici, la BOFFO Care, vă oferim periuțe de dinți 100% reciclabile pentru a ajuta la deschiderea drumului către o lume mai bună pentru noi și pentru generațiile viitoare.

Distribuie:

Lasă un răspuns


10% la prima comandă

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noutățile și promoțiile noastre!!!
* Codul poate fi folosit o singură dată. Introduceți codul cuponului primit prin email la check out. Oferta nu se poate cumula cu alte promoții sau reduceri existente pe site.
    ABONARE
    Sunt de acord cu termenii și condițiile